Bart's blog

Bart's blog

Bart's blog

www.hondengedragdeskundige.nl

Vici, uitbreiding van de roedel

Blog ViciPosted by Bart 29 Apr, 2015 14:54:52
Sinds 5 dagen hebben we een nieuwe hond in onze roedel. Via Nicole kwam Norma Miedema op mijn pad, een krachtige vrouw die op een boerderijtje in Friesland alles in het werk stelt om dieren die anders geen plaats meer zouden krijgen in onze maatschappij een waardevol leven te schenken. Op haar boerderij omringt ze zich met varkens, paarden, vogels, vissen, katten en... Honden. Iedereen die weet hoe ik werk met honden zal begrijpen dat ik zeer begaan ben met deze dieren en ik had diep respect toen ik Norma voor het eerst ontmoette en zag hoe veel liefde ze gaf aan al haar dieren en dus ook haar honden.
Na deze ontmoeting besloten Nicole en ik dat we Norma graag wilden steunen in haar goede werk en Nicole bedacht dat het misschien niet alleen op financieel vlak zou moeten. Konden we Norma misschien wat ontlasten door een hond van haar over te nemen en ervoor te zorgen dat deze hond bij ons een mooi leven zou krijgen?
Na overleg met Norma bleek dit inderdaad een mooi initiatief en zijn we inmiddels bij haar geweest om te kijken welke hond hiervoor het meest in aanmerking kwam.

Inmiddels is Vici dus al 5 dagen bij ons en ga ik in dit blog beschrijven hoe haar introductie in ons gezin en de roedel ging en hoe dit de komende tijd gaat verlopen.

Ik heb eerst toestemming gevraagd aan Norma omdat ik dat wel gepast vond. Norma heeft mij de toestemming gegeven en waarschijnlijk leest ze ook mee in dit blog.

Meer informatie over Norma vind je op: www.normasuniversum.nl  • Comments(0)//blog.hondengedragdeskundige.nl/#post43